Нове у блозі

    Наразі маю в блозі кілька оновлень.

  • Нове оповідання "Крижина і Полум'яна" - посилання на нього нижче.
  • Оновлення віджетів бокової колонки. Додані "Зворотній зв'язок" і місце для банерів. Гаківський додала, бо захотілося. Сайт таки непоганий і люди активно коментують твори.
  • Побавилась із адаптивністю. Зокрема для віджету "зворотній зв'язок" повністю зробила код сама на основі того, що раніше створювала для сторінки "мої твори".
  • Створила для зв'язку mail форму у гуглі, телеграм канал і групу у месенджері фб. По останньому ще є питання - доки не вдалося перевірити, чи посилання працює як належить.

У підсумку, результатами задоволена, хоча і не все вдалося, як того бажалося. Буду розвиватися.

У планах: перенесу сюди свої старі оповідання, до яких ще не дійшла черга; додам деякі статті, які писала раніше на фб, зокрема ті, що для літстудії. Дуже хочу почати видаватись, у плані повістей та романів, тому більше працюватиму над текстами. І нарешті дороблю хоча-б кілька з них. Активніше публікуватиму тут свої навкололітературні роздуми. І писатиму статті. Бо хочу рухатись далі і розвиватись як автор. Бо маю вже таку кількість велико-обсяжних творів, що у Evernote, через який я пишу останні роки три, давно скінчилась пам'ять і він уже майже на колінах благає купити йому преміум хоча-б на місяць.



Нове оповідання:

Крижина і Полум'яна
Колись, у сиву давнину, у ті часи, про які вже давно ніхто не згадував, жили дві жінки. Крижина і Полум'яна.
Перша миттю заморожувала те, чого торкалась; друга навіть випадковим дотиком могла запалити все навкруги...
Читати далі...

Коментарі

Популярні публікації